Credit Plan este tot ce ai nevoie atunci cand ai nevoie de un credit. CreditPLAN este expertul  in credite pe care te bazezi cand esti in cautarea celei mai bune solutii financiare.

Zeci de oameni au fost ajutati de catre consultantii nostri pentru a obtine credite ipotecare, credite de nevoi personale si carduri de credit sau pentru diminuarea cu pana la 40% a ratelor lunare.

Lunar zeci de oameni afla de la consultantii Credit PLan care este cel mai scurt si eficient drum catre obtinerea finantarii sau a refinantarii necesare, daca indeplinesc sau nu conditiile generale de finantare, care sunt costurile finantarii pe piata, procedura si durata de obtinere, actele necesare solicitate de fiecare banca sau institutie financiara nonbancara.

 

Ce este un consultant de credite

Un consultant de credite  este medicul finantelor familiei. Are responsabilitatea si expertiza sa identifice nevoile tale financiare, sa evalueze corect bugetul familiei si sa recomande produsul care ti se potriveste cel mai bine. Intr-o piata in care exista acum literalmente mii de produse financiare, un consultant profesionist este traseul cel mai rapid catre produsul financiar corect.

 

 

Top 3 motive pentru care sa apelezi la  Credit Plan

  1. Are intotdeauna o solutie pentru tine
  2. Suntem pe deplin calificati si cu experienta, iti explicam termenii si conditiile fiecarui produs de care esti interesat si iti raspundem la orice intrebari ai putea avea.
  3. Economisesti timp si bani. Nu mai trebuie sa alergi pe la banci care oricum nu vor sa-ti ofere un contract cu dobanda mica si rate fixe si fara nici un fel de comisioane. Noi ti le oferim oferim pe toate 3: rata fixa, dobanda mica, 0 comisioane. Unde mai pui ca nu te purtam sa aduci tot cate o gartie, ti-am cerut 3 documente: CI, dovada sursa de venit si factura utilitati, in 24h ai banii!