Vrei sa pornesti o afacere dar nu ai experienta? Acum ai Franciza CreditPlan cu reducere 30%
Vrei sa pornesti o afacere in domeniul creditelor, dar nu ai experienta in domeniu? Vei cunoaste succesul alaturi de noi. Contacteaza-ne si beneficiaza acum de reducerea de 30% la taxa de intrare in franciza si de multe alte avantaje.

Esti prietenos, comunicativ si stii sa iti faci repede noi prieteni. In plus, esti atent la nevoile celor din jurul tau si cauti solutii pentru a-i ajuta. Imbratiseaza calea antreprenoriatului alaturi de noi si beneficiezi de reteta succesului. Modelul de afacere pe care ti-l propunem este unul testat si apreciat in piata pe care activam.

 

Franciza CreditPlan cu TAXE 0
Daca functionezi deja ca broker de credite, lucrezi in domeniul bancar sau esti o persoana cu experienta anterioara in sistemul financiar/bancar sau asigurari, Credit Plan, iti propune: taxa de intrare in franciza 0, taxa de marketing 0, redeventa lunara 0, structura avantajoasa de venituri.
Pachetul de franciza CreditPlan

Imediat ce intri in echipa Credit Plan, beneficiezi de avantajele parteneriatelor deja incheiate cu o multitudine de parteneri, dar si de consiliere permanenta pe parcursul desfasurarii afacerii.
Odata semnat contractul de franciza, Credit Plan pune la dispozitie o structura specializata care te va ajuta in demararea afacerii:

  • marketing national (branding, ID Book, materiale promotionale necesare primelor luni de activitate)
  • relatii publice (comunicate de presa, aparitii in publicatii de specialitate)
  • servicii de instalare si punere in functiune a retelei informatice a Biroului Local
  • recrutarea personalului calificat pentru constituirea echipei initiale
  • pregatirea personalului de catre traineri si manageri cu o certa experienta in domeniu
  • trainingul se va concentra pe: invatarea  produselor de creditare, tehnici de vanzare specifice creditelor bancare, tehnici de comunicare
  • familiarizarea cu instrumentele interne de lucru

 

Investitia

Pentru obtinerea licentei de lucru trebuie sa platesti o taxa initiala, care se percepe in euro si difera in functie de tipul orasului in care iti vei desfasura activitate. Apoi va trebui sa iei in considerare necesitatea acoperirii unor cheltuieli specifice demararii activitatii (chirie spatiu, plata utilitati, plata salarii, alte cheltuieli). Iti recomandam sa estimezi un buget suplimentar care sa acopere primele 3-6 luni de activitate. Poti cunoaste succesul imedit ce ai lansat afacerea sau in timp, in functie de modul in care vei identifica si vei valorifica oprtunitatile. Pentru maximizarea  succesului, vom stabili impreuna un plan de afaceri orientativ si o strategie de management.
Daca esti interesat sa intri in echipa CreditPlan trimite un mail la credit_plan@yahoo.com , cu datele tale.